tiistai 2. huhtikuuta 2013

Onko jääkiekkotermit nyt osattava?

Toveri meni tänään ensimmäistä kertaa koulun salille. Oli vähän termit vs. laitteet hukassa. 
Tämä treeniohjelmahan on näköjään saanu heijasteita jääkiekkotermeistä:
***************************************************************
Karvaamassa alhaalla on Lehterä ja.. / Alasveto kapealla - Alasveto taljalla, eteen
***************************************************************

En pystynyt jättämään mielleyhtymääni huomiotta. 

Mutta täytyypä kyllä tunnustaa, että ei se sali nyt niin pelottava paikka ole, jos vaan ei yksin tarvitse siellä touhuta. Niin paljon outoja tyyppejä tuli kuitenkin vastaan :D

Ja lisäksi huomasimme, että nakki ei ollut paha. Varsinkaan kun ei se kestänyt ehkä kun puolisen tuntia. Tietenkin kun ei oikein aina ymmärtänyt termistöä, niin onneksi minulla oli jalkapuoli-tulkki mukana, joka osasi aivan kaiken minulle neuvoa ja yllytti jopa lankkupitoon.. (joka ei sittemmin kyllä 30 sekuntia kestänyt)

Edellisen kerran kun on kuntosalilla tullut oleskeltua niin se taisi olla joskus yläasteaikoina, kun ei voinut mennä uimaan. Ja kun siihen aikaan (se oli siihen Keisari Augustuksen käskynjakoa seuranneina aikoina jollonniin) sitten piti se parisen tuntia viettää siellä salilla, niin olihan se nyt ehkä aika pitkä aika hengailla siellä. Vuan suattopa se olla, että oun senniin jäläkeen ehke kerran tai kahesti jossain (myös Ähtärissä) kuntosalilla pyörähtännä, mutta pyörähyksiksi ne on jiäneet. Mutta jos tää ny tästä, kun ensimmäisellä kerralla ei kuollut? 

Näillä mennään ja eipä muuta kun hyvät alaspuristukset taljoilla teillekin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Alla voit tsempata Säteileviä Mimmejä heidän taipaleellaan!