tiistai 2. huhtikuuta 2013

Juodaan vvvvvvvviiiiin.. Eiku vettä!

Vesi, tuo vanhin aine ikinä ja miksi se on aina niin vaikeasti nieltävä? Ei meinaa uppoo ei millää.. Mutta ku se auttaa, tiedän. Oon tehny päätöksen että yritän nyt tosissani opetella tuon kirkkaan ihanuuden uusnauttimisen ihan vaan senki takia että keho puhdistuu ja iho tulee kimmoisammaksi ym ym.. Onhan vesi vanhin voitehista.
Itselleni tuo reenaaminen ei koskaan ole ollut ongelma, päinvastoin olen aina ollut aktiivinen urheilija. Kohdallani ongelmaksi on jossain vaiheessa elämääni muodostunut hiilarien ylimääräinen nauttiminen eli sitä leipää ja pastaa on nii kiva mussuttaa mums mums. Nytpä on aamut lähteny käyntii rahkalla ja raejuustolla ja pikkuhiljaa on aamut alkanu aivan eri fiiliksillä! Pois on jääny se jäätävä aamuturvotus/pöhötys johon se leivän syönti johti. Eikä oo nii ähky all the time.
Herkutteluille oon antanu viikonloppuna yhtenä päivänä siimaa, jotta se ei sitte lähtis jossai vaiheessa aivan käsistä. Tää järjestely toimii ainaki tällä hetkellä hyvin. :)
Ruokaohjeet on tuonu sopivaa rytmiä päivään, joka auttaa siihen ettei se nälkä ehi yltyy ikinä niin suureks et kohta pitäs mättää ruokaa lapiolla. Täähän viestii koko ajan positiivisia asioita, huippua!
Mutta tärkeintä tässä projektissa on huikee yhteistsemppi ja meistä tytöistä kuoriutuu syksyyn mennessä huikeita kroppia! Ja lisäks superpaljon energiaa ja iloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Alla voit tsempata Säteileviä Mimmejä heidän taipaleellaan!